projekt jao!

Sitter i skolan och försöker arbeta med projektet. Ska fixa designen till vår tidning men allting bara skiter sig. Önskar jag vore bra på InDesign just nu.. Well well. Sket i mina första lektioner idag. Mår inte bra... Har fått lite småretlig hosta också så kommer och går och har sjukt ont i halsen. Mår typ illa av det när jag sväljer!

Om 25 minuter kommer i alla fall resten av min projektgrupp och då blir det handledarsamtal och sen fotografering till redaktörsbilder m.m. Klockan tre skulle jag fotat Ester eftersom jag har intervjuat henne men hon har opererat sig och kände sig inte tillräckligt schnögg, även om jag aldrig skulle klaga!

Klockan fyra kommer mina syskon, deras respektive och mina syskonbarn. Ska fota dom till min present till mammas födelsedag. Hoppas verkligen inte att hon läser bloggen?! Hmmmm. Iaf, det ska bli grymt kul!

Pills

Hallelåja!
Igår var det dop för arvids kusin på schemat. Jättefint! När vi kom hem gav vi varann våra presenter. Jag fick världens coolaste klocka och en LP-skiva! Ska fota och visa typ på onsdag när jag är hemma igen. Sen skulle vi gått och käkat på Mamas & Tapas men det blev ändrade planer och vi gick och såg 2012 på Södra (där vi var för fyra år sen) istället. Asgrym film! Satt typ och gapa hela tiden, älskade effekterna! Fast samtidigt så var det nog den sorgligaste filmen jag sett också. Kom hem vid ett och sen satt Arvid och plugga medan jag mest feberyra..
I lördags på 18årsfest hos Alex började jag få ont i halsen. Yey, så nu är jag sjuk igeen. Wooh! Anywho, Arvid hade sovmorgon till 12.40 och jag började 8.20 idag.. 6.30 var det meningen att båda skulle gått upp, jag åka till skolan och A upp och plugga.. Men när klockan ringer frågar A "Hur är det nu, hur mår du?" Jag svarar att jag mår dåligt och han säger "Vi sover en stund till och så ser vi om du orkar gå upp senare". Så båda somnade om och vaknade vid tio(?) då han anklagar mig för att ha stängt av klockan så han inte hunnit plugga?! Gaah, hur ska jag veta när han är vaken och när han pratar i sömnen? Dessutom va han mycket snällare när han sov, hmpf!
Mamma kom iaf och hämtade oss vid halv ett, skjutaste oss till skolan så jag kunde hämta mina böcker. Sen åkte vi hem och jag har vräkt i mig massa Paradis-choklad (och vitamintabletter mom köpte) och sovit till Funny People (fan va dålig film!). Nu är klockan mycket och jag har inte åstadkommit ett piss. Skönt men ångestframkallande... Imorgon ska jag iaf försöka ta mig till skolan. Skulle egentligen tränat med Helene, men det blir inget av.. igen!
Wellwell.. Time to sleep!

Blowin' In The Wind

Sitter i skolan nu. Är skittrött, gick upp 5.40.. eller ja, snarare 6.10 eftersom jag inte kom upp tidigare. Har ingen lektion förrän 11.35 men ska fota i studion idag så det var bara att pallra sig upp. Slutar fyra idag och då ska jag åka hem och ikväll faktiskt inte göra ett piss! Fyfan va skönt... A kommer och så ska vi bajsa typ. Nej men, haha, ha en skön fredag helt enkelt. Jag lär somna tidigt, är sjukt trött efter en fullproppad vecka! Ska fixa A's present också.. hm, den är lite konstig faktiskt.
Nu ska jag föra över massa bilder så jag har tomma minneskort och sen ska jag sminka mig. Hann inte det imorse, heh..

Hands Held Heigh

Nu har jag varit ute och handlat en del av presenten till söndag. Det blir kalas serrni! Presenten alltså. Har grymt ont i hälarna, ryggen och nacken nu så jag tänkte att jag ska hoppa in i duschen och duscha läääänge med jättevarmt vatten sprutandes i nacken. Jätteskönt! Sen ska jag lägga mig på spikmattan en stund... Efter det blir det att plugga rumpenstumpen av mig tillsammans med några stooora koppar te! Nammi!
Imorgon har jag heldag, men förmiddagen har jag foto i tre timmar och ska plåta i studion så det lär bli roligt.. Sen är det bara mindre roliga lektioner kvar.. Engelska B, Matte D och Svenska B. Yeey haha!


En braig låt som jag har A att tacka för. tack älsko :)



Hår

En flicka vid namn Louise undrade vad jag har gjort med mitt hår. Och det är så enkelt som att jag plattat hela kalafsen och inget mer. Egentligen har jag ju världens burr med vågor och korkskruvslockar om vart annat - huller om buller! Så det är det enda jag gjort, lite tråkigt svar kanske, men that's life ;D

skuuula

här sitter jag i skolan och har haft hål i en timme. nu har jag lunch, myms! eftersom jag hade "hål" i tre timmar igår också har det blivit många fina photobooth-bilder på mig.. hoho! Efter lunch är det projektarbete och då är det plåtning som är planerat. Porträtt till krönikor och redaktörsbilder, finnemang serruuu!
oh yeez, very näjss!



Love Is My Drug

Måndag idag -> mest bara tråkiga lektioner. Skoldagen flöt på ganska bra. Men på bussen hem somna jag typ 20 gånger. Till slut vakna jag till med ett ryck och trodde jag att jag var framme. Det var fel hållplats. Och jag rusade av bussen eftersom jag egentligen bor på slutstation och om man inte går av där får man resa tillbaks till Danderyds. Som sagt, fel hållplats var det och jag fick vänta på nästa buss. Smidig som en kossa!
Hemma somnade jag bums och sov fram till klockan tio. Då kände jag att det var dags för middag och paniken över pluggandet överöste mig. Ska läsa ut Snabba Cash och skrivit en utredande uppsats om svenska språket där jag drar paralleller till boken tills nästa onsdag. Tjoho!
Hoppas att mina bihålor slutar att göra ont snart - får så sjukt ont i hela huvudet när jag har bihåleinflammation. Too bad! Blir att ringa doktorn i veckan tror jag.
When you're feeling tired - I'll lie there with you
When you get up early in the morning - I'll get up with you
When you have a craving - I'll get it for you
You wanna take a rid all by yourself - I'll be waiting for you

FlashForward

Aaah, det är helt sjukt spännande. Se se se!!!



Sitter just nu i en paus på ovanstående och panikar övar vilka som har och inte har sen lunch period2. Inte en kotte? HALLÅ? Auuh... det löser sig väl.

Fick just brev. Det var från sjukan som vanligt när jag får brev. hm. Blev kallad till allergolog i december för ett två timmars besök. Uäääh, jag är redan nervös... tänk om dom ska sticka nålen i mig? Creepy creepy! Föresten, kom på att jag fått ett annat brev i veckan också. Fast det var ju ett vykort, men ändå! Ett vykort på en naken man. Såklart från Helene. Vem annars ser ett kort på en naken dude och tänker på sin bästa vän? haha

Lollipop

så jävla fånigt ddär, alltihop... usch!

Sitter just nu och mumsar på vanilj youghurt med blåbär, kiwi och banan. Dricker te såklart också. Idag är det faktiskt inte chaite, utan tuttifrutti-tet. Mums! Perfekt mot trasiga halsar!

Idag har jag inte åstadkommit ett skit förutom att ligga i sängen och inte ens orka kolla på film. Yey! Känner mig förhoppningsvis bättre imorgon iaf, för då tänkte jag ta mig till skolan. Har bara två lektioner + mentor då så d är ju ingen större fara!

Tänkte försöka redigera lite bilder från danmark och lite bilder jag tog dagen innan resan på världens bästa systerdotter (även hon som gjort att jag sitter och snörvlar!!). Efter det ska jag sova. Ja, vi får se hur det går med det med tanke på mina aktiviteter idag... Inatt gick det inte fruktansvärt bra heller, pratade i telefon till klockan tre (tror jag somnade nån gång vid halv dock..)

Jaja, peace out!

söndag

Snörvel snörvel. Japp, dunderförkyld har jag lyckats bli lagom till skolan börjar nu igen. Kalasbra... Anywho, så har mitt lov varit riktigt bra. Faktiskt avkopplande och jag har inte pluggat ett skit. Precis som det ska va! Men nu drar det igång igen, och inte nog med det så går jag 8.20 till 16.00 VARJE dag i period2. Arvids familj kan nog räkna med en inneboende framöver... HEH. Eller så kirrar jag körkort!

Ångrar lite att jag inte tog A's råd idag och stannade kvar i hans säng istället för att åka hem. Det är så jävla trist att sova själv när man är sjuk. Känner mig så ynklig. Mycket bättre att bli omhållen hela natten trots att man snörvlar, svettas så man är blöt och brölar mest hela tiden för att det gör ont i halsen. Pöff, nu saknar jag honom...

RSS 2.0