Hallååå, nu glömde du mig. Klaaappaa dååå...

Just nu sitter jag här i min säng helt inburrad i täcket. Har precis ätit pannkakor med glass och jordgubbar med Jompe. Efter det gav jag vovvarna mat och i och med det måste de gå ut och göra behov nr2 - PÅ EN GÅNG! Men eftersom det är Jompes tur att ta ut dem och han också behöva lätta på trycket så sitter jag och försöker göra allt för att underhålla dem. Allt för att det inte ska hända någonting inomhus. Herregud "klappa mig, klappa mig!". Kliar på  magen men tänker att jag trycker för hårt på kissblåsan och så glider vänsterhanden över till tangentbordet. MÖRDARBLICK! och "nähä, då går jag då!". Svårt att göra två saker samtidigt, men det är tur att jag inte är kille för då skulle det vara ännu svårare... hm.

Cheesecake brownie

Idag träffade jag Sarah och Matilda. Äntligen! Det var nog tre veckor sedan, herregud. Ben n' jerrys dagen till ära med smak av brownie och cheesecake. Jummie is the only word my mouth can express. Lyckad dag tycker jag iallfall (bortsett från att jag inte visste att Håkan spelade på allsång idag och att jag och Matilda inte var där).

Imorgon blir det till att måla mer hus och kanske ut och leta efter kläder samt en flytväst. På torsdag är det lunch-grillning med tjejerna om jag inte åker ut till vässarö. Fast det kanske jag gör på söndag istället. Vet inte riktigt när jag har tid egentligen, men jag längtar efter dig... Jaja, det är iallafall kul att hinna ha tid och träffa kompisar nu på sommaren. Mums. Fast det skulle inte göra något om vädret ville bli liite bättre och inte bara var mulet. Min önskan idag.

Puss!

Måla hus, trallala!

Måla måla måla, dag ut och dag in. Igår var det grillning på abborreberget med folk. Mysigt, yes. Idag har jag återigen målat och är just hemkommen från täby och arninge. Nu ska man snart äta middag framför matchen. Vem missar? Imorgon ska jag vara barnvakt åt Vendela också, har aldrig varit det, men jag tror det kommer gå bra ändå. Busfrö! Sedan blir det nog hem och måla mera på huset. Mina lakan har förresten blivit gråprickiga, HE HE HE!

Och förresten så förstår jag mig verkligen inte på er just nu. Det ska ni veta.

blue with different meanings.



Tanken får mig att vilja spy.

Värme?

Nu är man så gott som frisk och det känns som den kyla vi haft sakta men säkert börjar tina upp till en mer sofistikerad temperatur. Härligt må jag säga. Veckan har till stor del spenderats ute på Kungshatt bortsett från en kväll då jag, jocke och arvid tog oss till solna för en kajaktur. Mysigt var det. Nu är jag hemma igen och kommer inte se min kärlek på fem veckor, om jag inte får ett ryck och åker och hälsar på några dagar. (nån som vill följa med ():) ?)

Idag är det kombinerad namngivningsfest och ettårskalas för Vendela. Fast hon fyller inte ett förrän i juli, men iaf. Jag har upptäckt att jag är helvit idag, äh, gost... jag är inte ens brun ju. Nej, nu ska jag sätta färg på naglarna sen så ska jag åka iväg. Tråkigt inlägg, yes. Läste du såhär långt.... sucker. So long.

bästa starten på ett sommarlov.

I torsdags var det skolavslutning som var ganska random. Inget sitta i aulan/kyrkan och lyssna på kören som sjunger alla sånger som ska sjungas. Nej, i vår skola är det tipsrunda och dragkamp och en vers av den blomster tid i en park. Efter det kom arvid och vi åkte hem till åkersberga. Där fick jag present av mamma och pappa för de tyckte jag gjort bra insatser i skolan i år. Sen åkte vi till lidingö där vi firade att kusinvitamin tagit studenten. Sen åkte jag och arvid och mötte upp lite folk till kungshatt. Där blev det bland annat grillat och mys. 

På natten kunde varken jag eller arvid sova och när vi vaknade vid två-tiden försökte vi äta frukost. Arvid var bättre på det än mig och eftersom jag bara mådde illa ville jag hem till min säng. Så pappa fick komma och hämta mig och köra ut mig till berga. Där blev jag ensam hemma och det fanns absolut ingenting att göra. Tråk! Natten var inte så mycket bättre än natten innan utan jag låg och störtböla till 39graders feber, kryp i hela kroppen, snorande näsa, halsont och illamående. Blä. Idag är det iallafall bättre och just precis nu har arven kommit hit, det känns bra. Nu måste han starta om datorn av nån anledning dock så jag får väl avsluta nu. Tjing för idag. 

RSS 2.0