pictures

Okej, det blev väldigt snart för att vara om en stund. hehe :) nu blir det inte särskilt snyggt upplägg eller något. och väldigt många bilder. kanske inte så roliga men anw :)


Mah löv

 

Ljuslyktor

 

En lång man.

 

Ros

 

Finfina skor i present av Arvid m. familj. tusen tack

 

Mera ljuslyktor

 

Nellie




f1,4 :)

 

Ros igen


50 mm f1,4 mums

Jag älskar mitt nya objektiv!
Bilder kommer lite senare. puss

yeeeey

18!!!

z-dag

Ledig idag, så underbart skönt!

Idag skulle jag åkt in till stan med Camilla och gjort enkättjohej men jag börjar bli förkyld, svider i hela näsan o har världens huvudvärk. Dan in födelsedan, jippieee.. Men det blir nog bättre! Så istället för det ska jag baka och städa inför lördag. Igår bakade jag 42 muffins. Nu blir det lite andra godsaker, hoppas jag haha. Ska titta klart på Slumdog Millionaire också, har 40 minuter kvar på den. Jättebra film!

Imorgon fyller jag 18, imorgon fyller jag 18, imorgon fyller jag 18, imorgon fyller jag 18!!! TAAAAAAAGG!!! :D

bra dag ändå

Hejhopp!

Igår var jag i skolan från 8.20 till 16.00. Var helt sjukt trött efter det. Åkte in till odenplan där arvid klippte sig och sen gick vi runt och kikade i affärer till halv åtta. Åkte hem och skulle läsa klart min engelska bok tänkte jag. Men jag hade fetaste huvudvärken så mitt i läsandet bad jag arvid väcka mig om tio minuter. Så väckte han mig och huvudvärken va ännu värre. Sen höll jag på så i typ två timmar. Då gav ja upp och arvid gick och hämtade huvudvärkstabletter. Så kan det gå.

Imorse vaknade jag och hade huvudvärk igen. Men jag åkte till skolan och hade webdesign i två timmar och ja, såklart blev det ännu värre. Så jag skippade sista lektionen och åkte hem till arvid och sov till två istället då pappa kom och hämtade mig. Efter det har jag faktiskt kunnat läsa min bok så nu är jag klar. Nu ska jag skriva reading journal, men det tycker jag är kul så det gör inte så mycket. höhö

imorn ska ja på studiebesök på svt me charley o martin kl 10 så ja hinner inte gå på några av lektionerna. ännu mer frånvaro... sen ska jag försöka hinna åka till KG hiho! Efter d ska jag iaf till skolan och ha handledarsamtal för projektarbetet och efter det ska jag till danderyds och kolla mitt hjärta kvart i fem. Är skitnervös.. :/

Gud så intressant, verkligen xD


- And you've got a smile that could light up this whole town :)
- Well urs can light up the whole universe! :)


baah <3

00.07

nästa vecka fyller jag 18!!!! :D

natt

Jag tror jag lyckades bli obsest i de där tabletterna eller nåt. jag lyckas inte somna om nätterna längre?!
Det blev inget hos Sarah idag. Jag börjar bli förkyld igen??? Sarah kommer aldrig att få sin Ben n' jerrys-kväll som hon ska (något försenad födelsedagspresent :D) om det ska hålla på så här. Hö..
Jaja, ikväll har jag lyckats läsa i min engelska bok iaf. Jättekul att göra på en lördagkväll men måste man så måste man. Arvid gjorde english breakfast till middag också haha, det var asgott. Stekta ägg, bacon, vita bönor i sås(??), tjockispannkakor med sirap, juice och te. hihu
aja nu är klockan kvart över två och jag kan verkligen inte somna. Är trött som ett bajs men det går inte. Har tittat på två avsnitt How I Met Your Mother iaf men batteriet i ipoden är slut nu och jag orkar inte be arvid flytta sig för han ligger på laddaren... haha jaja. godnatt

fucking funny

Kul att klockan är över två.
Kul att jag ska upp sex.
Kul att jag måste hålla i min läpp.
Kul att jag inte kan sova.
Kul att jag kliar så jag blöder(!!?).
Kul att mina klitabletter även används som sömntabletter.
Kul att jag inte kan ta dem för jag ska till skolan.
Kul att jag missar 1000 saker i skolan.
Kul att jag sagt nej varje dag till A.
Kul att micke inte svarar på msn.
Kul att jag bara klagar.
Kul kul kuk. :D:D:D:D

+
Kul att vi köper ny bil imorgon.
Kul att det är pokerkväll m danderydsfolk på fredag.
Kul att det är pyjamas och benNjerrys-kalas på lördag.
Kul att jag får träffa Sarah unt Matilda <3
Kul att jag hade världens konstigaste dröm i natt.
Kul att jag gjorde världens godaste oboy m kaffe idag.
Kul att jag kan dricka blåbärssoppa till frukost imorgon.
Kul att det ska bli lovely väder imorgon.
Kul att man snart kan ha tusen lager kläder utan att svettas.
Kul att det snart är dags för skidor och bräda
Kul att mitt täcke är varmt och mjukt.
Kul att jag har världens sötaste syskonbarn.
Kul att jag kan sjunga på "I'm Blue" utan att ljuga.
Kul att skoldan slutar till lunch imorgon.
Kul att jag är bäst.

sådärja.

My lips

Mina läppar är jätteroliga. Hela min mun har blivit jättesvullen idag. Det syns inte så mycket men det känns helt grotekst. Det är som att hela munnen är en fet fläskläpp. Känns skitudda. Fast det gör ont samtidigt för tänderna typ sätts i läppköttet eller nåt. Eller så har jag fått utslag i munnen, vet inte riktigt.

Anw, jag käkar ett par tabletter jag fick på akuten i lördags/söndags. De gör mig helt galet trött. Jag klarar knappt av att göra något annat än sova när jag tagit dom. Är vaken max fem timmar per dygn tror jag. Kul när man ska till skolan imorgon. Tar jag inte tabletterna så kliar det som sjutton juu Jag är blå föresten också. Mest låren. Blåfläckig liksom. Ha!

Förövrigt har jag inte så mycket prickar kvar på övre halvan av mig som förut. Ansiktet är enligt mor min bara mörkt och man ser spår av utslagen men inte mer än det. Och samma sak med bröstkorgen. Det känns bra, för det är ju den delen man visar när man är ute (även om det blir värre på ben osv).

Heddå heddå

Gone Gone Gone

Fy fan vad deppig min blogg är har jag upptäckt. Jag skriver bara när jag har något att klaga på haha. Men det blir väl så, det är bara synd om dom som läser. höhö :)

jaja, den här låten äger..

http://www.youtube.com/watch?v=8x78Fm4CMWQ

Vene hur man gör för att få in videon för det står att inbäddning är inaktiverad? Yeye, klicka på länken :)

Astrid Lindgrens..

Akuten till klockan fem inatt. Det här suger.

SEXYTIME (tycka-synd-om-mig-själv-inlägg)

Har nog aldrig känt mig så sexig som nu förut!
Utslag ÖVERALLT. T.om i hela handflatorna och på fotsulorna. Buhu... Det värsta av allt är att kliar som ungefär 7 000 000 myggbett och svider. Det går inte att ligga stilla så inatt (efter ett besök på akuten) så sov jag som max 2x10minuter. Weei... Dessutom har jag fått feber av skiten samt feberfrossa (?) så fort jag rör på mig. Klarar inte av att stå upp i många sekunder. Allergitabletter och klådnedsättande fungerar inte. Det blir bara värre för varje minut som går tror jag. Ansiktet ser helt groteskt ut i verkligheten. Skola är ju inte ens att fundera på om jag fortsätter se ut såhär... Så går det när man käkar pencilin (som man för max en månad sen testade sig för och fick svar om att jag inte va allergisk mot. GRRRRRR!!!)



UTSLAG

Jag vaknade med en prick på min högra tumme som klia som tusan. Sen tittade jag på resten av handen. Den såg lika dan ut. Den andra också. Armarna såg ännu värre ut. Och magen.
Arvid säger att det är ingen fara.
När han gick till skolan blev jag så rädd att jag ringde mamma. Mamma lät också rädd och tvingade mig att genast ringa till doktorn.
Doktorn sa att en annan doktor skulle ringa upp mig snart. Det har gått en halvtimme.
Nu har jag utslag på hela bröstkorgen och i ansiktet. Uh, vad det kliar! Mest i pannan och på ena kinden.
Jag är asrädd. Vad är problemet nu?
Suck.
Nu missar jag en engelska lektion. Vi som skulle skriva en låttext. Det verkade ju faktiskt kul och allt.
Ajuste, jag har på benen, fötterna, arslet och ryggen också.
Rädd rädd rädd.

LÖN

Här är det inget cashflow. Nej för jag har fortfarande inte fått min lön som jag skulle fått den 25?! Problem med banken my ass...!

Aja, det är grymt tur att jag inte har engångskoder till banken för då hade ju dom tagit slut på nolltid så ofta som jag går in och kollar om jag fått mina pengar... haha!

RSS 2.0