dålig lördagkväll

Ikväll har jag ont i magen, mår illa och är på nåt konstigt sätt hungrig. Åtminstone kurrar det i magen. Grejen är att min hjärna hela tiden tänker på dadlar för jag åt en förut. Och då mår jag skitilla! Varför måste min dumma hjärna börja tänka på dadlar fem gånger i minuten? Urk...

Dessutom är jag kissnödig. Men jag vet inte om jag orkar gå ut - skrämma upp mig själv i mörkret vid dasset. hmm, måste väl.

Imorgon ska vi fira brodern här ute på landet, första ggn hela familjen kommer vara samlad på väldans länge. najsbajs. på måndag är det bajsis som gäller och på tisdag blir det tjejkväll med bajsis och esturn. onsdag ska man hålla på och fixa med båten så den blir klar nångång (SARAH SKA VI TRÄNA PÅ ONSDAG?) och a kommer hem. På torsdag ska jag ä-n-t-l-i-g-e-n på den där handledarkursen som man måste gå om man ska köra bil... blalbalblablaa. vecken efter nästa börjar jag sommarjobba. vi får väl se hur det blir, haha!

nu måste jag ut och kissa. hoppas det inte kommer nån våldtäktsman när jag sitter där utan byxor...

peace & love folks

Företagsekonomi A

VG. 
I'M FAKKING BÄST!

Onsdag

Hunden är på operationsbordet med 4 juvertumörer.
Skolan vill inte samarbeta med mig.
Aptiten har försvunnit och magvärken kommit.
Ni som läser här får bara läsa en massa  negativt.
Allt blir mest bara fel.

Tur att kärleken kommer ikväll.
Han får ju mig att må bra.

Edit: Han kommer inte allste
Edit 2: Gör han visste! :)

Skitskola

Jag är i så sjukt stort behov av sommarlov nu. På alla sätt och vis.

I fredags hade jag mitt sista prov för denna termin. Trodde jag. Provet var i företagsekonomi. Tidigare missade jag ett prov, vilket jag sa till läraren om innan. Detta var okej eftersom jag då skulle få göra det på lektionen när jag kom tillbaka. Icke "du får göra det nästa vecka" fick jag höra då. Veckan då provet skulle infalla kom och jag hade pluggat som en gris. "Du får göra det om några veckor". Några veckor gick och min lärare bestämde sig för att jag inte skulle få göra provet alls och att jag hade G oavsett om jag fick IG på det andra provet eller inte då jag jobbade på så bra på lektionerna.

Igår fick jag tillbaka mitt prov jag skrev i fredags. 32 av 45 = G+/VG-. "Kalas" tänkte jag, då har jag ett starkt G, kanske till och med VG? Nej, då får jag höra att jag bara kan få G om jag gör detta prov jag missade för SEX VECKOR SEDAN. Japp och detta prov ska ske imorgon. Gud vad kul att mitt huvud alltid rensar ut allt när jag inte längre behöver kunna det. Verkligen.

På fredag är det redovisning i Multimedia också. Spelet ska vara klart och hela gruppen strular och ingenting verkar bli rätt. Kanske kanske att vi hinner klart. Men det tack vare att man nu suttit kvar efter skolan till klockan sex (idag samt andra dagar tidigare veckor) och nu även imorgon. Ja tack. Nej.

På fredag/måndag har jag även redovisningar i foto. Skitkul att jag har pluggat varenda dag nu och inte haft tid att fota alls. Skitkul att det ska vara pissväder framöver. Skitkul att jag tappat all inspiration. Skitkul att jag får vg i foto. Skitkul...



Okej, jag var tvungen att skriva detta i pausen på mitt företagskonomi-pluggande. Jag sitter samtidigt och funderar på om jag hinner slänga ihop en smoothie (läs: energikick) så jag kan plugga bättre. Tror fan inte jag hinner det. Kanske snart.

På måndag när skoldagen är slut är ALLT slut. Inga mer skoldagar kvar och istället ska jag på introduktionskurs på sommarjobbet jag fick. (wopidoo!) Sälja glass och hej mina stackars muskelinflammationshämmade axlar kommer inte må bra. Men cashflow är väl värt allt. Typ.

RSS 2.0