drug user

HAHAHA, enligt mina kära klasskamrater ser jag ut som en knarkare. I armväcket alltså. YEY hahah!

...had I know how to save a life

3 år sedan, mormor. Jag älskar dig!


27 januari!

Idag har jag varit på danderyds. Skulle ta provokation på kåvepenin (ett pencilin). Så allt började med att jag skulle få en infart (sån man får dropp i genom armen). Grejen är ju att jag tycker att det är sjukligt obehagligt med sprutor och allt som inbefinner sig under min hud. Men ja, hon stack mig och håll på och joxa ett tag. Det gick inget vidare och doktorn var hemskt ledsen att behöva göra ett nytt stick på andra armen.

Ja, två och en halv timme och nio stick senare var den på plats...
Sen fick jag ta massa piller med en halvtimmes mellanrum hela tiden. Men jag fick inga reaktioner så det ser ut som jag kommer kunna äta detta pencilin i fortsättningen. Yeey! men för att va på säkra sidan ska jag ta blodprov och kika om sex veckor.
Nu är jag iallafall hemma och har precis käkat min lunch. Champinionsoppa och ostkaka med hallonsylt + passionsfrukt-te. Möms! Nu ska jag skriva lite pluggeri och sen ska jag åka hem till kärleken och fortsätta där. Så, byebye for now!

Yäy

Trött, magkatarr, skola, skolk, hål 4 timmar, gökboet, kebab.. det här är inte min dag!

50 månader med meine prinskörf, restaurang med familj. Gör min dag bättre!

Onsdag

Jag bara älskar dagar som idag. Dagar när allt bara går käpprätt åt helv-te. För det första försov jag mig imorse. Sedan var det köer och jag kom försent till första lektionen. Och då får man ju sitta och vänta utanför klassrummet en kvart. Eh? Lektionen var totalt meningslös och sista 50 minutrarna gick åt att läsa en bok... Hade hål från 9.20 (10.10) till 11.35. Då var det engelska på schemat men nu har de bytt ut vår lärare (som faktiskt var riktigt trevlig och rolig) och vi måste byta lärare för sjätte gången i den kursen. Jaha, så nu hade vi ingen lärare och jag hade hål igen. Fram till 13.30.


Eftersom det var en datorkrasch i skolan har snudd på alla filer till projektarbetet försvunnit. Camilla kom dock på att hon kanske hade Design dokumentet på en backup på ett USB hemma. Så hon åkte hem och kom tillbaks 14.30. Under den tiden fanns det inte mycket annat att göra än att hålla tummarna. Tacka gud för att hon hade det!


Alla mina bilder jag tagit (bilder på drinkar och smoothies jag gjort och riggat upp ministudio och fotat) är borta. Det värsta är att bilderna på Ester jag tog i studion är borta. Samt intervjun jag redan skrivit om 5 gånger. Ja, eftersom Ester är i Asien fyra månader framåt känns det lite hopplöst..


Nu är klockan snart halv sex. Arvid kommer väl hit snart och pappa ska hämta upp oss. Då blir det att åka och köpa mat och sedan hem och fira storebror som fyller 22. Grattis!


Ikväll ska jag sova tidigt, innan mitt huvud sprängs!

en tisdagseftermiddag

Skola 8.20-16.00, kom hem vid fem. Gjorde iordning lite ananas, kiwi, clementin och litchi (?). Ett stort glas isvatten samt såndär vitamin Focus (svarta vinbär). Levande ljus på ett bort tillsammans med detta. Lagom volym med Eels. Spikmattan en stund. Bastun på - inte för varmt! Lång varmdusch. Bodybutter med lukt av hallon. Nytt nagellack. Noppa ögonbryn. Ansiktskräm. ...inte ofta man unnar sig sånt en tisdagseftermiddag. Men jösses, det var underbart. Fast nu är allt plugg kvar och det ger mig en liten klump i magen. Hoppas på middag snart och sen blir det engelska uppsats för hela slanten!

resa efter gymnasiet?

Flygbolagen ska ha internet att tacka nu när alla drar till Thailand osv. Folk bloggar och facebookar ju helt hejdlöst med bilder och ord om hur underbart det är. Så.. nu sitter jag här och tittar på resor jag med. Satt och tänkte att det skulle vara omöjligt att få med sig pojkvännen dit. Pengarpengarpengar liksom. han lät inte så lättövertygad när han nyss kom hem...

- hörrudu, vad gör du?
- drömmer lite...
- men du har inte råd med det där
- man måste få drömma...

men..

..när vi kollat på priser och upptäckt att det skulle kosta cirka sextusen tur och retur stockholm-bangkok blev vi något (mer) taggade. Jag hade kollat på att bara åka några veckor, varpå självaste Arvid säger "men jag vill va där längre, några månader eller nåt?". Så, nu har vi bestämt oss för att börja jobba och eftersom jag inte riktigt har tid förrän till sommaren tänkte jag försöka sälja diverse saker för att få ihop lite.

Egentligen är väl det här bara drömmar som inte ens kommer hända förrän om flera år, men iaf. Jag har lite rus i kroppen för jag vill genast sätta igång. Skulle vara sjukt kul att åka flera stycken också. Just like Ester.. ;) men att typ mötas upp och ses lite då och då. BAAH, taggad! vill upptäcka världen! volontärarbeta och iih... det spritter nästan i kroppen på mig!
Ester som är i Vietnam nu; (vet inte vem som tagit bilden dock..)


Schooools out! ...or naaaat

Sisådärja, nu var första skoldagen avklarad. Det var lika kul att gå upp imorse som jag hade förväntat mig. Ut i kylan, pulsa i snön, vara i dvala på bussen och halvsova på lektionen. Det är alltid lika uppiggande! Det är bra att lärarna tänker på att underhålla mig också. Jag menar.. tänk om jag skulle få för mig att bli en associal person och bara vilja säga adjökens till mina vänner, säga puss och hejdå till min pojkvän? Ja, vad skulle jag då göra på fritiden? Det är ju faktiskt väldigt underbart och snällt att lärarna skänker mig en sådan tanke att de lastar på mig lite uppsatser, läxor och test första dagen. Vad skulle jag annars hitta på efter skoltid? Nej, så kommer det nog inte bli, men ändå.

Sitter och skriver vidare på min svenska uppsats och har hållt på sen tre timmar tillbaks. Det går halvdant. Det är så kinkigt med källhänvisning att jag knappt vågar skriva ett ord utan att kolla upp det. Vill ha bra betyg, vill ha bra betyg, vill ha bra...

Appropå bra betyg, idag berättade min fotolärare för mig att de närmsta månaderna kommer jag få slita som ett djur i skolan, kämpa hårt med läxor under kvällar och nätter samt offra mina helger för skolans skull. Hans son fick allt sova över i skolan under en bänk ibland för att hinna skoluppgifterna. Nej, vaddå, jag längtar inte alls efter att ta studenten och få jobba (UTAN ATT HA LÄXOR). Hoppas jag överlever dit bara. murvelmurvel.

6 januari 2010

Jaha, här har man inte varit inne sen innan jullovet började. Duktigt duktigt! Så jag får väl passa på att säga GOD JUL och GOTT NYTT ÅR. 2010, det är fan inte klokt... Nu borde de börja säga att de kör musik från 00-talet på Rockklassiker också, det började ju för tio år sen. Sjukt!

Under jullovet har jag kanske inte gjort överdrivet mycket. Var sjuk hela första veckan, under jul osv och har inte varit tipptopp förrän nu när hostan är över. Julafton firades hemma med snabbvisit hos bajsis (aka Helene), Arvid och mormor&morfar på kyrkogården. Juldagen var hela familjen över och vi firade jul igen. Dagarna efter hände det inte så mycket. Väldigt mycket degande, bland annat på en mysig filmkväll hos Helene med nästan hela gänget. Jättelänge sen och jättevälbehövligt! Jag och Helene lunchade även med Ester eftersom hon for iväg till Asien i fyra månader dagen innan nyår. Den morgonen åkte även jag och Arvid förbi och sa hejdå klockan sex på morgonen och sen for vi iväg till Romme och åkte skidor i 26minus grader. Ashärligt!

Sen vare nyår med barnkalas och fyrverkeritittande i poolen och trerättersmiddag. Perfekt för mig! Dagen efter var det upp tidigt och åka till Mora med Jocke där vi, efter att ha gått i 1,5 timme, kom fram till ett hus det var -10grader i. Brrrr! Sen fick vi upp värmen till ca +10 när resten av Romsons kom. Sen blev det lite ännu varmare när Bränes kom. Sen åkte vi bräda i några dagar. Åkte snowboardskola (som jag fick av familjen Bräne i julklapp) en dag. Jättekul!
Kom hem i måndagskväll. Igår var jag hemma hos Per med Arvid och Alex och spelade Wii eftersom Per hade varit och köpt det på dagen. Det var jättekul och jag känner mig väldigt sugen på att köpa ett eget. Kommer väl när vi flyttat hemifrån.

Idag har jag ätit frukost klockan halv fyra, försökt skriva på min svenska uppsats och ska snart iväg på bio eftersom Arvid ville se New Moon (han bjuder ;D♥). Nu ska jag skriva lite ännu mer på min uppsats och sen iväg till Täbban. Imorgon börjar skolan, och det suger ju koballe.


Måste btw börja lägga upp mer bilder, den här bloggen blir ju jättetråkig annars. Ska skärpa mig! =)



TJINGTJONG!


RSS 2.0