Hej HP, aka: Sussies_PC

Yey. Här sitter jag med min nya dator. Hur mys som helst. Hehu, det va typ allt jag ville skriva. Kirrikirri smack poff. Puss.

All By Myself

Tack för igår. Jag lär ha världens bästa vänner. Det var fint. Hjärta till er!

Ensam och tråkig dag idag då. Vakna hos Arvid och åkte hem tidigt. Målat och donat ett tag. Sen skulle Arvs komma men sen orkade han inte. Yey. Nu ska jag sova ensam. Ehuehhhh. Iaf hade jag köpt ben n jerrys åt honom, så den tar jag nu... ehe. Fan jag har inte varit ensam hemma på år och dar tror jag. Vad gör man!? jag har nästan panik, finns ju inget att göra. Tv - dator - tv - dator, huuuuuuuh? okej nej det här suger faktiskt. Imorron ska jag iaf köpa dator, det blir bra det. Puss på det.

Death And All His Friends

Jag vet inte. Jag förstår inte. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag hoppas inte. Jag tror inte. Eller, va? Nej just nu känns det inte bra alls. Söndagar är ingenting jag gillar. Förut idag var det långpromenad med Jasmin och det var skönt. Mucho behövligt. Men trots att jag har all anledning i världen att vara lycklig, känner jag mig mest otillräcklig ikväll. Det här duger inte, nu går jag och gräver ner mig i sängen med godispåsen jag köpte under promenaden.


No I don't wanna battle from beginning to end
I don't want a cycle of recycled revenge
I don't wanna fallow death and all his friends

det va avokado på

En liten påse. En påse med den godaste ostfralla du kan hitta, 2 apelsiner och en flaska juice. Jag vet inte, men det gjorde nog min dag. Tack min vän, jag blir så glad av dig.


RSS 2.0