BLIXTAR O DUNDER

...magiska under!

Det åskar som bara tusan nu! Hela rummet lyser upp och så kommer det en fet knall exakt samtidigt. Skitläskigt (): ) Tur att ja är hemma o sjuk iaf, annars hade ja vart på bussen hem nu och det hade inte vart kul o gå hem i det här sen. Fegis!

Nu ska jag baka en tosca-kaka tror jag. (mormorkakan)


SKOLMAT

Hur fan kommer det sig att en skola kan bestämma sig att ha samma maträtt två gånger inom loppet av fyra skoldagar? Och inte vilken mat som helst. Utan pyttipanna MED KÖTTBULLAR(???!?!?!) istället för kött. Uääh!

Nu ska jag gå ner till vattnet med hundarna och låta dom bada. Tjilivippen!

INSOMNIAC

Bli väckt klockan ett på dagen. Somna klockan tre i en solstol med filt och kudde till klockan fyra. Sova i sängen från fyra till sju. Och jag är trött? Nej, vaddå..den här jävla sjukdomen har inte alls tagit livet av mig. Snark! (Har sovit max en timme de senaste nätterna)

Föresten, man fick en skiva igår på konserten. Himla fint tycker jag!

CO-CO-COOOLDPLAY

Även om musiken kan vara av det ljuvligaste öronen fått absorbera... så gjorde annat konserten så mycket mer värd. Med en människa, som är bättre än allt, sitter bredvid och sjunger med den solklart sötaste rösten precis bakom ens huvud... När man då och då får små pussar på kinden, vid örat... En arm om midjan då händerna inte klappar i takt till musiken... Ett brett smile så fort man vänder sig om... En rygg som gör att man ser långt över alla andra... He. Ja, det är då man önskar att livet skulle vara som sämst när det var såhär. 

Arvid, det här är till dig. Du är det bästa jag vet.



SMAJL

Jaha, då var det sista riktiga sommarlovet över. Imorgon börjar skolan. Jag är sjukt opepp. Några veckor till med strålande solsken, 30grader varmt, bad och fina människor skulle inte skada. Speciellt inte nu när jag fått en vidrig förkylning. Svälja gör dunderont!

Men struntsamma. Nu ska jag dricka mitt te, ut och övningsköra och åka hem till pojkvännen och mysa. Imorgon ska vi cykla till skolan. Det blir bra det!

Wohii.

RSS 2.0