Bläsh, inte bli sjuk nu...

Sitter i skolan. Kämpade mig hit imorse och nu mår jag crap. Ont i halsen och är hungrig, men kan inte äta. Feber skulle jag inte alls va förvånad över. Menmen, snart kommer pappa och hämtar mig. Vilken minut som helst faktiskt. Sa han. Hemma blir det sova och plugga för hela slanten. Imorgon är det mediekunskapsprov. Skulle bakat lussebullar men det blev inte av. Då skulle jag tränat med saknade saknade Sarah, men nej det går ju inte nu. Vad blir det här för helg? Jag vill inte bli sjuk!!!

Fast ja jo, hellre nu än till jul. Julen verkar faktiskt bli riktigt bra! Firande med hela familjen och innan dess måste jag ju åka till Ebg och träffa Helene. Såklart. Åh, det är bara en vecka kvar nu! Åh vad jag längtar (men jag kommer aldrig hinna alla julklappar). 

Nu sitter jag och lyssnar på några bimbos som inte vet hur man ställer in skärpan på en kamera. Tror att man kan fixa det helt och hållet när bilden är tagen. Hej och hå, lycka till flickor små! 

Nej, nu orkar jag inte mer. Det är tjockt i hela halsen. Måste tvinga pappa och stanna och köpa te till mig. 

va?

Alltså, är det bara jag som inte ser mina senaste kommentarer på förra inlägget? Guarg! Alltid är det någonting som ska krångla...

OH, DON'T FORGET:
www.susspics.blogspot.com

sansat inlägg

Ibland har jag bara lust att strypa dig :)

RSS 2.0