ett inlägg tillägnad kärleken

Innan jag går till bädd vill jag meddela att jag och världens bästa kille varit VI i 32 månader idag (22 juli). Bättre och finare än det här kan det inte bli. Älskar dig gånger tusen upphöjt till hundrafemtiofyra. HJÄRTA!

ho

Och i de där ögonen kan man drunkna, jag vet. Du är det bästa. puss.

Åland

Segling med Bränes i en dryg vecka var über. Sista dagen (igår) var dock en pina då jag vaknade nere i kojen medan vi seglade och skulle klä på mig nere i båten innan jag kunde komma upp och ser horisonten. Jisses amalia säger jag bara. Ålands hav andra gången var ingenting för mig, nej. Men vi kom fram till fejan till slut och nu är jag ute på landet. Har faktiskt längtat lite efter att komma ut hit igen. Idag sov jag "länge" och hann både bränna mig på ryggen som knappt fått se solen då jag bara legat på den annars och mitt vänstra baklår. Fast det var inte mycket så imorgon är det nog borta.

Framför mig står en TV med myrornas krig på och jag tror det är därför jag börjar få ont i huvudet. Ska snart gå och lägga mig i min sköööna säng men innan dess ska jag fylla på min kära lilla mp3 med lite bra musik. Natti!

Moonshadow

Känns som om jag ar 52 kilo tunga tegelstenar på var axel. Shoot me!

And if I ever lose my eyes
if my colours all run dry
yes, if I ever lose my eyes
I won't have to cry no more

Strl 146

Idag har jag storshoppat på apoteket. Pencilin, Rinexin, nässpray och hostmedicin. Har lyckats få ögon-, öron- och bihåleinflammation. Hela köret liksom. Förkylningen blev bara värre och värre och idag tog jag mig i kragen och gick till doktorn. Det var inte få gånger hon sa "Du är verkligen genomförkyld, ta hand om din kropp". Haha, och jag som vill sola lite så brännan inte försvinner och jobba vidare och tjäna pengar. Hej och hå!

Köpte även en tröja på POP. Jag är fan pinsam. Har längtat efter tröjan i flera år nu, en helt vanlig randig POP-tröja helt enkelt. I vuxenstorlek var den minsta storleken L så jag gick till barnstorlekarna där en 146a satt perfekt. Det är ju seriöst en storlek för typ elvaåringar. Jag skäms, jag är för liten!

RSS 2.0