Grill

Jaha jaha. Igår var det skola som väl dög och sen var det mys inne i Gamla stan med kära vännerna samt jordgubbar och vindruvor. Idag upptäckte jag att, eftersom jag solat med leggings på, har jag en mycket snygg kontrast på smalbenen, kritvit mot lite brunare. Hehu. Efter att vi varit där var jag och Sandra tillbaks till skolan och köpte sedan en varsin Magnum mandel. Efter det for jag till Jocke och vi gick till abborreberget och han och några stycken badade (jag hade faktiskt inga badkläder och jag bor i knarkarberga så jag kunde inte åka hem och hämta). Sen gick vi hem till Jocks, men innan det blev jag bjuden på glass (woho, i am a glassmonster). Vi packade ihop grillsaker och gick tillbaks till abborreberget och mötte hans klasskompisar (två av mina fd classmates). Vi åt och vi drack och sen kom Arvid och vi åt ananas, konstiga kakor och chips m.m. Kollade på film gjorde vi men jag somnade och åkte hem istället.

Nu sitter jag här och har just ätit frukost i det 20-gradiga vädret. Just tagit en clarityn eftersom både näsa och ögon forsade så nu är det åtminstone lite bättre. Sen måste jag till Täby och hämta min kära mobil (hoppas den inte funkar så jag får en ny snart). Sen ska jag iväg igen och ja.. hej och hå säger jag bara.

hej då ja, puss.

Håkan håkan håkan!

Helgen har bestått av grillkväll med gamla gänget från Danderyd som var nostalgiskt och mysigt. Hem och sova med A och sen var det in till stan och träffa Sandra och Sarah. Där hittade vi inget* så vi for till täbban, till Sarahs stora förtjusning. Fyra par solglasögon inhandlades och present till systern min. På kvällen var det prat och prat och prat. Egentligen skulle vi ju ha haft spakväll, men vi fastnade vid bordet och tog spaet på morgonen istället.

Nu har de just åkt hem och jag ska snart till Malin och fira hennes 29-års dag. Hipp hipp hurra.

Det roligaste jag har att berätta nu är att jag träffat Håkan. Tack vare Sarahs kompis som messade att han var på Bengans så sprang vi dit och där fann vi honom. Sittandes med en rolling-stones tröja på sig. Woawoaww! Jag som tjatat att jag ville gå på konserten han hade igår. Kul för mig japp. Jag fick en affish av Sarahs kompis (väldans snällt måste jag säga!) och på den skrev håkan sitt namn och ett stort hjärta med guld penna. Planschen ska få en herders plats, det kan jag lova.

Puss på honom. Nu far jag till Mariatorget. Ciao!

Vindruvor och godis i mörby.

Hej hopp!

Nu sitter jag hos bajsis i väntan på att bussen ska gå till bajsishuset nummer två. Ikväll är det grillkväll med grupp6 och det ska bli mys som fan. Det är ovanligt men kanske därför man uppskattar det så mycket. Helene säljer sin moppe idag... Vi åkte sista åket igår men det var för kallt för att bli ett långvarit sådant. Sen åkte jag till Danderyds Gästeri och träffade Elena, Olle och pojkvännen. Sen fick jag skjuts till Danderyds och tog bussen hem. Swipp swapp... Men idag, imorse, träffade jag Thomas. Jag var helt borta och märkte inte att han och Arvid hade stått där. Fast jag kände det på mig så jag såg dem iaf. Tur. Hans familj är lång. Läskigt nästan. Till och med Olle är längre än mig.

OJ OJ OJ! Nu måste vi gå jättenu. Puss och kram skumbanan.

Ganska random, si si.

Jag vill börja detta inlägg med att be om ursäkt till alla som behöver se mig idag. En för stor skoltröja sen åttan och ett ansikte med ögonlock tjocka som fläskpannkakor är hur jag ser ut idag. Jag känner mig inte vacker, nej. Men tyvärr är det så att jag och alla andra får stå ut med det. Så, klart.

Är jättetrött den här veckan och mor min påstår att det är på grund av "våååren, det är våååren". Sant? Jag vet inte. Blir man tröttare på våren? Det känns som det borde vara tvärtom - det blir ljust, färgglatt och yippie ka yey, men nej istället går man och blir zombie. Visst visst, världen är underlig.

Nu ska jag, om några få minuter, hasta på mig jackan och lunka till bussen. Orkar inte gå upp till Norra Bergsättra idag, bussen är ju snuddpå alltid full då... Nepp nepp, puss och hej och det här blir nog förresten en rätt jobbig dag. Seminarium i träningslära, wtf?

MÖH:

Håkan.

Vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna till samma regn.
Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig.
Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära.

Avskavt nagellack. Rosa sådant.

Idag är det fredag och jag sitter i skolan. Jag äter tuggummi och därför är jag jättehungrig. Ikväll ska man till Matilda och äta pannkakor men jag vill ha dem nu. Jag är pank. Verkligen på riktigt. Eller okej, jag har 13 kronor. Så jag är väl litelite rik ändå. Om man jämför med lustigkurrar på gatan alltså. Tycker synd om dem faktiskt. Enligt min uppfattning så sitter de bara där och får se massa random folk gå förbi. Tjockis-fjortisar med för höga tankar om sig själva, normala stressade och slitna människor, några hyper och en enstaka tant som skänker dem en krona. Jag borde göra något. Fast jag tycker faktiskt synd om dem och för stunden får det nog räcka. För stunden.

Japp, ikväll ska jag hem till Matilda. Jag och Sarah sitter i skolan och Matilda åkte just förbi Globen och skrev "vink vink" i ett sms. Ja, vink vink tillbaka på dig du! Snart ska vi kila, om sisådär en tio minuter. Och vem i sjutsiken bryr sig? Nu slutar jag skriva.


Herrå.

Matte hit och dit.

Just nu sitter jag ensam i skolan. Alla andra är på deras mattelektion och jag borde också plugga men jag får inte vara med dem. Det är såhär, att jag hade matteprov i tisdags. Det var första gången jag verkligen trodde att jag skulle få ig på ett prov (förutom den gången jag fick det i spanska men det var ju halvt med flit). Jag har tittat EDS titt som tätt för att se hur det gick, om jag åtminstonde skulle få mig ett G. Jag har drömt om när jag fått tillsagt att jag fick ig och jag har klagat till allt och alla om hur rädd jag är.

Jag hade tänkt vänta med att kolla, om det gick jättedåligt, tills de andra var tillbaks här. Men min nyfikenhet steg över mig som vanligt - VG. Hur fan kan jag få vg på det där provet? Jag har nu smsat alla som jag klagat till och frågat hur det gick till och fingrarna mina är helt skakis. Jag förstår det inte, det gick ju så stört jävla dåligt och ändå fick jag lite mvg-poäng också. Det går inte in i mitt huvud. Jag som tänkt en miljon gånger att jag kanske borde hoppa av B-kursen pga det här provet.


Mja, så går det väl när man inte tror på sig själv. Iaf, det här gjorde minst sagt min dag och ack, så glad jag blev nu!


En fredag i April.

Här sitter jag i skolan. Wasa-Sandwich med en krona på Set och en Choco Latte kryper och slingrar sig ner i min mage. Fan va skabbigt det lät... Kvart i ett har jag PH, lite förtidigat, efter det vet jag inte om jag ska sitta kvar i skolan och vänta med Sarah i skolan eller åka direkt till Malin som jag lovat. Eller ja, till mamma och Vendela men de är hos Malin. Utan Malin alltså. Mamma är barnvakt förstår ni och jag tänkte hälsa på. Efter påhälsningen kommer Arvid och då ska vi köpa present till JockePocke och jag kanske köper ett nagellack eller två.

Jag vet inte vad jag ska göra senare. Sega kanske. Måste skriva ett CV också. Jag och Helene ska söka jobb tillsammans, på en jvla kyrkogård! Egentligen skulle jag jobbat på Vässarö och sånt och sen åkt och seglat med The Brains. Sommarn lär ju bli konstig vad jag än gör... tyvärr.. bajs. Struntsamma, eller inte, men vi låtsas.. eller jo..

Som en uppföljare på gårdagens (?) inlägg så tänkte jag berätta att det enbart var två döda grodor på gatan idag. Eller vänta, tror det var i onsdags jag skrev. På onsdag kvällen såg jag en bil köra på en groda. Det sa splatt och benen sprattlade hit och dit och sen var han död.. Det var blod. Jag tror jag började gråta. Skoja, jag började gråta.

Nu ska jag försöka göra lite skoluppgifter. Shepp och hoj som Matildas mormor säger.

mardrömsmorgon. Men håret mitt ser väl OK ut. Tror jag.

Grodor. Jag hatar grodor. Dessutom var de rabiessmittade imorgon. Åtminstonde var de påkörda och blodet sprutade ur munnen. Det var iallafall blod. Åtta stycken var det när jag gick upp för backen till bussen. EUH! Jag höll på att börja gråta. Förlåt, men det är sorgligt - nästan att jag vill ha en begravning för dem.

På tåget fick jag min älsklingsplats - i hörnet där ingen annan brukar sitta. Hipp hupp så kommer en barnfamilj. Ungen sätter sig bredvid mig och halvt på mig. Pappan säger något om att mina ögon ser elaka ut och flickan kollar konstigt på mig. Efter ett tag sätter hon benet över det andra, precis som jag satt. Hon råglor på mig med sina mörka ögon och stinker dagis. Alla vet att dagis luktar illa. Nej, det var ju illa nog det.

Vid Hägernäs kliver en dagisklass på och dagisfröken skriker åt mig att hon faktiskt ska sitta där. Alla i hela vagnen tittar konstigt på henne och jag säger snällt "jaha, ja visst!" och packar ihop mina grejjer. Samtidigt vill andra folk på och hon skriker att "ni får vänta, OM FOLK BARA KAN FLYTTA PÅ SIG!". Jag som redan står upp skriker tillbaka något som jag inte minns. Alla i närheten börjar asflabba och jag sätter mig ner och konstaterar att den här dagen kommer gå åt helvete.

Skolan har väl vart okej, fram tills för några minuter sen då jag hade matteprov. Fan va fel saker jag hade pluggat på. Skit. Aja, jag får vara glad för att engelska redovisningen gick bra iallafall och tur var väl det för annars hade jag ställt mig och bakat en kladdkaka när jag kommer hem. Äsh, jag gör det ändå.

Nu ska jag iallafall åka in till stan med Sarah och Sandra och efter det ska jag hem hem hem och ÄTA! Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta upp en hel... flodhäst! fast jag är vegeterian. jag är hungrig, arvid har alla mina pengar. Jag får dem idag. Tur för honom för annars skulle jag bakat kladdkaka åt honom med. Men det kanske jag gör ändå. Äh, fan vad jag håller på. Hejdå!


RSS 2.0