Clothes

Va? nej? Jag är inte alls jättesugen på att beställa hem rubbet från Topshop? Mmmmmm.

Yuck

Det är fett kul att vara sjuk fredag-lördag veckan efter. Vara frisk lördag-söndag och bli magsjuk på måndagen. Det är askul att missa första veckorna på praktiken och det blir ännu roligare att Sarah va där just då och har sin sista dag på torsdag. Toppen! fan...

sjuk shoppaholic

Varför ska jag alltid börja beställa massa grejer från internet när jag är sjuk?
Beställde just hem en bikiniöverdel från H&M, gaalet snygg enligt mig. Har sett den på polyvore i tre färger men bara funnits i grönt på H&M hemsida, men ikväll så fanns den plötsligt i svart som jag ville ha den. Piff paff, hemklickad! Är jäkligt sugen på att beställa hem en jumpsuit dom har också. Svart den också, gud va tråkigt.. Men svart är faktsikt riktigt snyggt på en brunbränd kropp och klär sig till allt. Kanske beställer hem den imorgon då..
och ja, det här med sjukligheterna.. har varit sjuk sedan natten till i fredags (EN HEL VECKA SEN!). Det började med att Arvid hade ont i magen på kvällen och jag var alldelles för upptagen med en viktig uppsats som skulle in innan ett på natten så jag kände inget. När jag lagt mig vid ett låg vi båda med 39graders feber. Och där låg vi i sägen och frös och svettades om vart annat. I söndags kände jag mig liiite bättre men på kvällen kom febern igen och här har den stannat. Dock bara legat och svajjat mellan 38 och 38,6.. Och mat kommer inte ner i magen. Inget annat än vaniljyoghurt och fruktbörk. Nu vet ni ;)

RSS 2.0