21 december

Hemma igen. Febern börjar stiga och jag känner att det var smart att bara gå på de två sista lektionerna idag. Mindre smart att glömma och missa mötet om studentskivan klockan fyra.. Mindre smart att jag ska ut och handla julklappar imorgon, men vad gör man? Tror jag ska maila Chris, min engelskalärare, och kolla om det är okej att jag skickar in min uppsats senare i veckan. Känner mest för att sova nu. Bli frisk. Vill ju inte vara sjuk till julafton..
Well, en stunds sömn ska det bli nu iallafall! Natti

schkuula

sitter i skolan, lägger över massa projektfiler så jag kan jobba hemma under lovet. Har en lektion kvar och ska lämna in en uppsats då, gaah, vill ha MVG.. Näsan min rinner och halsen gör sjukt ont. IGEN. Sitter iaf i mormors gamla stickade tröja, mössa, tjocka vinterskorna och är ganska varm o go ;D nu ska jag möta arvid sen ska jag kuta o hämta instruktionerna till nästa uppsats som ska in ikväll. Yey! Puss


winter wonderland

Är hemma idag med, suger verkligen, men det här funkar inte... mamma är och köper meduciner på apoteket. Nu ska det knarkas. Typ iaf.

Ska gå ut i snön nu iaf, med mina fina töser. Kasta snöbollar och annat kul ;) sen ska jag hem, dricka te, och plugga järnet.. chingchong

Yo Stomach

Är trött som ett litet as. Borde verkligen sova. Men kan inte. Ska upp om två timmar och egentligen hålla talet. Fan! Det värsta är att alla tror att man skolkar. Men vafan skulle jag göra hemma varenda dag? Urk. Önskar att närvaron inte spelade någon roll... som på uni(?).
Längtar iaf efter att gå ut i snön imorgon. Min temugg och jag. Hand i hand. hahah! Nejmen seriöst, jag hatar att ligga här helt hjälplös. Mamma sa att jag skulle äta digistivkex om jag mådde illa, så det gör jag nu. Torrt värre

NATTI!(?)

ajje!

Vad kul att man antalgigen lyckats få magkatarr nu också? neeee. Vet inte om det är det men mamma misstänker det. Mådde illa redan igår när jag kom hem från skolan och lyckades som mest peta i mig lite champinjon och tomat till middag (tacos). Sen en kopp te. Har fortf inte gått över och magonten har gjort det sällskap. Yey

Ska ha svenska tal imorgon, 5 minuter, om mina syskon. Vetefan hur jag ska klara det. Får göra det på fredag om jag vill, för liten grupp (för d som tycker d är lättare). Men det är nästan läskigare ju, haha...

Åkte iaf till skolan imorse. Eller ja, jag åkte till hållplatsen som ligger 8 minuter (idag 20 pga snön??) från min "riktiga" hållplats och två minuter gångväg ifrån. Så gick jag hem igen... :\

aja, puss

måndagen avklarad!

Sovmorgon imorse eftersom matten är borttagen = förfärligt skönt. Försov mig dock så mami fick skjutsa. tack! Drömde en jätteläskig dröm på morgonen om demoner och att de försökte döda mig med min tandborste. Ringde pappa också i drömmen men han svara inte.. illa!

Det var sjuuukt mycket snö här när jag vaknade. Iaf en decimeter. Men när man hade kommit bort en bit mot Sollentuna så var det ju bara lite fjutt? Jättestor skillnad! Hade precis liksom pullsat genom snön och borstat av bilen... Hm!

När jag kom hem var systeryster och Vendela här och bakade julgodis. Jag sov en stund och blev väckt av Vendela som satt och stirra på mig haha. Sen tittade vi på Musses Klubbhus. mahaha, ja älskar att ha småbarn i närheten! =)

Tyvärr åkte de hem och jag blev tvungen att plugga.. Har bland annat fotat ett förslag till mitt projektarbetes framsida. Egentligen ville de ha en svart bakgrund bara men jag tyckte det va väldigt tråkigt... Så jag fotade ett lite mer färgsprakande förslag: (jag har använt mig av 5 ljuslyktor, tre vaser och lite halsband. Och ja, en rutten passionsfrukt...)

lusselelle, 11 nätter före jul

Jag fick lussa lite idag iaf! Det såg hopplöst ut där ett tag men klockan tio satte jag igång och bakade lussebullar och nu, halv ett, har jag fått äte lussebullar och dricka varmchoklad med vispgrädde med min käre bror. Precis som det ska vara! myspys.
Förövrigt så ska det bli mellan -10 och -15 grader på torsdag enligt tidningen. Fyfan, vad jag längtar! Hoppas det snöarsnöarsnöarsnöar och att det håller i sig några veckor. Speciellt på julafton! :D
Nu ska jag sova. Har min första sovmorgon i p3 nu eftersom jag tagit bort matten. mums! Sen har jag två hål på onsdagar och fredagar på en timme. men men! :) natti!

Dagen i text, tralalal

Besöket hos allergologen gick bra. Fick göra pricktest med 14 tester. Hon ritade upp streck på mina armar där testen skulle tas. Sen fick jag en droppe av lite olika vätskor på varje streck, typ mögel, hundar, katter och så. Sen tog hon några nålliknande grejer och gjorde hål på mig.. =( Men ingenting gav utslag (förutom hestaminet som tydligen var väldigt litet?). Sedan blev det vida diskussioner eftersom allting är så konstigt - som vanligt med mig... Nej men det blir återbesök för heldagskoll och tjohej för pencilin. Och mina värden var låga (man ska ha under 360 (tror jag det var) och jag hade 25..) så det var svårt att verkligen vara säker.. KUL.
Getingar var jag däremot allergisk mot och måste ha några olika mediciner och adrenalinspruta jämt tydligen. Så people, be prepared att sticka en spruta i mig.. ehuh, kul att alla mina kompisar är rädda för sprutor! haha Jättekul var det beskedet.. nje. Jordnötter får jag inte heller äta - inte för att det gör mig så mycket heh!
Efter sjukan åkte jag och mams till mörby och käka TacoBar och så kom arvid och mams körde till skolan. Mötet med syo gick bra. Jävligt trevlig syo har vi tycker jag.. Anw, nu kan jag koppla bort Matte D helt och hållet och behöver bara plugga hemma och se till att göra prövningen i Maj. Stört skönt då jag kan fokusera på alla andra kurserna nu istället för att ligga hemma med migrän. Enda problemet är att jag fick MVG på förra delen och syo blev rädd att jag inte kommer kunna få IG pga det. Men... IG MÅSTE JAG HA!! låter helt sjukt, men det är sant, hahaha!
Nu ska jag gå och pussa på min pojkvän och lägga mig i sängen för imorgon blir det upp tidigt och åka på studiebesök på en reklambyrå med Charley och Martin... håhåjaja... eh!
MUPP

wiuuuwhuhu

hihihho, här har ni en bild på min bena! ;) verkligen inte speciell... bara ruffs överallt.. hah.. hehe hoho!

Allergolog

Ja nu stickarjag till allergologen för att ta reda på allt skumt som händer och varför jag fick utslagen tidigare i september m.m. Med andra ord missar jag ännu mer lektioner.. åhh! Sen blir det att åka till skolan och där blir det möte med syo om Matte D-kursen.. eh. Efter det är det projektarbete för hela slanten! Har inte jobbat nånting hemma med det denna vecka pga migränet o allt, så nu blir det till att jobba hårt... Anw, gtg och äta frulle och sminka mig! =)

Jag har fortf inte raderat ditt nummer. Nästan 3 år senare.

Natten till idag drömde jag att du ringde mig. Jag blev förtvivlad men svarade. Det var din röst. Det var exakt din röst jag hörde. Jag trodde att jag aldrig skulle glömma, men i vaket tillstånd har jag svårt att föreställa mig den. Och i vaken tillstånd har jag svårt att glömma dig. Svårt att släppa det.

Det känns som jag aldrig kommer att acceptera. För ibland tänker jag på när jag ska träffa dig igen - hur mycket jag längtar. Men efter några sekunder kommer jag på mig själv med att ljuga för mig själv. Det kan ju inte gå, eller hur? Hur mycket man än önskar ibland.

Jag saknar att springa och hämta din bruna kudde som du alltid behövde. Jag saknar att springa upp och hämta dig, i huset bredvid, för att kunna armkroka dig eftersom du var rädd att trilla på isen mellan husen. Jag saknar så mycket att känna mig så trygg som alla de gånger du hållt mig sällskap när jag legat hemma med 39graders-feber. Jag kommer inte att glömma alla gånger du hämtade mig i skolan. Jag vet att jag var så stolt över att du var min, mormor. Jag minns att vi alltid stannade och pausade på det där räcket som fanns vid den stora skolan då. För du behövde ju vila benen. Jag älskade att rota i dina lådor - jag vet fortfarande exakt var papper och penna låg. Jag minns fortfarande att jag ritade exakt 18 på pricken lika dana kantiga och skeva blommor till dig - bara för du tyckte de var fina. Jag trodde det gjorde saken bättre om man gjorde många då. Jag älskade när du berättade om dig och morfar. Hur ni träffades och hur snygg han faktiskt var på den svartvita bilden på din byrå. Ibland tänker jag på när du, jag, morfar och Jonny var och köpte fiskespön. Jonny och jag fick varsitt och jag kände mig jättestolt över att ha ett eget! Jag minns att vi åt fiskbullar till lunch den dagen. Som vi jätteofta gjorde, mormor! Minns du det?

Mormor minns du hur mycket jag älskade när du läste "Morfar Prosten" för mig? Minns du varför? För att jag tyckte om din knarriga och mysiga röst så mycket! Och jag vet, att du vet att jag älskade när du knuggade mig på ryggen efter att jag hade badat. Men du anar inte hur otroligt jag saknar det. Det var något speciellt faktiskt. Som när jag hade badat på landet och du satt i din stol på bryggan! Eller när vi var på Wira Spelet och jag fick i dig i badet mormor, och åh - du var så glad över det! Så tacksam var du.

Kommer du ihåg alla gånger jag rensat dina kryddhyllor? Ja, hur skulle du kunna glömma? Och minns du alla gånger vi har bakat tillsammans mormor. Jättemycket har vi bakat tillsammans! Det var alltid roligast med dig. När vi bakade pepparkakor hemma hos oss satt du alltid precis framför spisen och vaktade "peppisarna". Det finns ingen bättre peppisvakt än du! Första julen utan dig, när vi fortfarande bodde hemma, då försökte jag sitta där och vakta som du. Faktiskt.

Mormor, det finns så många minnen med dig. Så speciella allihop! Det är svårt att acceptera att vi inte kan fortsätta skapa dom. Förstår du det? Förut var jag lite ledsen på dig, för att du försvann. Men mormor, jag vet, det var verkligen inte ditt fel. Även om det fortfarande gör mig ledsen. Ibland, som nu, önskar jag bara så gärna att du var här. Även om inte du var så stark var du en av de bästa väggarna jag fått luta mig mot. Ibland gör det bara lite ont att veta att vi inte ses igen. Bara i drömmar...
Men drömmar är bättre än inget. Jag ska hedra dig, någon dag. Jag vet att du tycker att jag är en svala om jag hade blivit ett djur. Mormor, någon dag ska jag göra något fint av det. Älskade mormor.

RSS 2.0