mhm, ren kärlek.

ni

augusti

Hur lyckas jag? Verkligen hur lyckas jag? Jag avskyr när det blir såhär. Jag försökte men det kan aldrig lyckas till fullo. En hjärnoperation kanske inte är det bästa, men fan jag måste göra något.


Pirr i magen

Sådärja, nu har hela sommarskapet gått åt då. Imorgon blir det nya friska tag i ny skola, nytt folk och nya block som jag inhandlade idag. Wihu haha. Måste erkänna att jag är lite spänd... skolan är  H U G E, och mitt lokalsinne är det värsta som finns - good combination, naat! Men det ska bli kul ändå och kan bara hoppas på det bästa. Och får hoppas att carro inte springer ifrån mig (pik!) höhö. Nejdå, det här blir nog bra med mina monster-block.

Sedan ska man väl inte glömma att berätta att jag nu även mer har nicknamet "faster". Faster till lilla söta Lea är jag. Föddes i tisdags (12 augusti) och är ägare till världens tuffaste byxor med gittarrer och rockstars. Yey, det blir en liten cooling det här :)

Och för att inte glömma, i dag är det 1000 dagar med världens bästa grabb som är nyklippt och korthårig men ändå det finaste världens sett.

mmpuss

RSS 2.0