hej jag är matgalen, japp.

Åh, jag har blivit så fruktansvärt seg på det här med bloggning. Men det blir ju lätt så när skolan och hemuppgifter tar över. Idag har jag iallafall varit ledig och det har varit stört skönt. Sova ut och bara göra i ingenting är underbart. Men underbart är kort. Ensam hemma är jag ikväll också. Förutom två små lurvbollar som troget ligger här brevid mig.
Har faktiskt inte så mycket mer att skriva... Underbart väder är det dock numera. Hoppas verkligen det håller i sig nu. 20+ i april = mumma!

För er som undrar är detta iallafall min middag jag gjorde. Ser rätt skabbigt ut men det är stört gott. Tonfiskröra FTW!




Har ni tur, or what so ever, så kommer det upp lite bilder imorgon. Jag har faktiskt äntligen fått tillbaka mitt efterlängtade fotointresse och lite inspiration. Älskade älskade vår! :)

hej vår..lalallalla

Hej alla glada människor i ballerinor!
Det va iaf vad jag hade på mig igår på min lediga dag. Yeey, äntligen vår! Igår åkte jag och arvs in till frisören för han skulle klippa sig (kort blev det och han måste ha vax men jag tycker han va fin och tom söt när han äntligen rakade sig). Sen träffade vi Ester och lunchade vid kungshallarna. Sen sa vi hejdå till henne och strosade runt i stan och i solen. Efter ett tag sa jag hejdå till honom och hej till matilda och fåtöljen och en färskpressad morotsjuice som de gjorde mitt framför ögonen på mig. Eh... MUMS! Sen va det hejdå till matilda och hej stökigt rum och dammsugare och städtant Sussie. Sen blev det även hej till en pojkvän som suttit o åkt utan jacka med uppkavlade armar i tre timmar i 0,4 minusgrader... Eh.

Idag gick arvid och duscha klockan halv sju. Trodde jag. För en minut över halv sju kom han tillbaka i sängen och tyckte det verkade så tråkigt att duscha och åka till skolan. Så klockan halv tio gick vi upp. Men då dundrade mitt huvud som ett åskmoln och jag fick äta huvudvärkstabletter och skippade att åka till skolan för företagsekonomi och lunch. Sen spelade vi ett jättekuligt datorspel där jag inte vann. Men det var kul ändå så jag tänkte att det var nog bättre än att åka till skolan och sitta framför dator i tre timmar och göra ljud till filmer och tjoffs och få ännumer ont i huvet. Den korthårige filuren hade ju ändå  också stannat hemma från tre lektioner... Dessutom var det helt underbart väder så vi passa på att va ute med hundarna och slappa på varsin madrass på vår nybyggda verandramojagrunk.

Imorgon måste jag gå till skolan. För att det är obligatoriskt och så. Och jag har heldag, alltså 8.20 till 16.00. Tur att det ska bli strålande sol och 15 grader varmt så man kan sitta ute i gräset på lunchen. När skolan är slut åker jag antingen till Arvid och träffar  mina käraste vänner och grillar. Eller så åker jag hem. Vi får se... På lördag ska vi iallafall til Matildas uberfina lägenhet och ha det mysigt med mina kära Kg-vänner. Åh ja, vad mysigt! jajamensan.

och utöver det har jag hela lovet utom två-tre dagar planerade. bajs. Jag kan aldrig ta det lugnt. Fast jag gillar ändå inte att ta det lugnt så vidare värst mycket så jag antar att det inte gör något heller. Apropå det så ska jag ju faktiskt upp och 6 timmar och (haha) 6 minuter. Så det kan va bra att sova nu och sluta skriva detta ofantligt långa och tråkiga inlägg. Jag kommer inte ens tycka det är intressant när jag är 63 år gammal.

Så.. Snippe snappe slut..så var dagen slut.

RSS 2.0