H-E-L-V-E-T-E


Kan inte få nog

Åh vad jag älskar när du är här när jag är dålig. Inte för att jag inte gör det annars. Känslan av att du gillar mig som jag är. Att vi gör toast med ost och skinka(!) och varm oboy. Du skryter om hur goda dina blir. Erkänner snart att mina var mycket godare. Heroes i sängen med en tonfiskpizza som vi delar på. Du gillar ju inte ens tonfisk? Lägger oss klockan nio. Säger att vi verkligen måste sova. Hur som haver kan vi inte låta bli att prata i tre timmar med varandra ändå. Känslan av dina armar runt mig.

Åhja, jag bara älskar oss så mycket ibland.

BD

we look so good
we look so good
we look so good together
and
we are underground
we are underground
we are underground
and
we don't care
we don't care what you say about us


R.I.P


höstdag



Här sitter jag och myser i raggsockor och mammas gamla stickade kofta. Brevid mig har jag även ett stort glas mjölk och två lagomstora hembakta nutellabullar. Mums.  Tyvärr sitter jag även med en fet mediekunskapsbok. Inte lika mysigt. Ehu. menmen, back to work. puss!

fredagsbuss

På bussen idag var det en blandning av alla möjliga människodofter. Det luktade starkt av ett shampoo och parfym. Jag kände igen parfymen och tänkte direkt på dig. Herregud, jag kan verkligen inte släppa taget om dig! Parfymdoften gav mig någon slags konstig känsla i magen. Som om att det fattades något. Ja, herregud vad det fattas något. Hela du fattas ju! Samtidigt som jag fick den känslan gav parfymen mig en blick tillbaka från förut, tryggheten och värmen du gav mig. Du fanns alltid där vid min sida. Vet inte varför jag inte skriver ditt namn här. Alla vet väl ändå vem du är och det är ju inte som att jag skäms för dig. Verkligen inte! Tvärtom. Åh vad jag vill se dig min vän. 

Sony Ericsson T610i. Anteckning från 2005.



(finns ingen annan än du)

Sömlöst var det här

När man sovit till halv tre på dagen går det bara inte att somna på kvällen. Det har jag fått erfara nu. Snark, tur att man har sovmorron till tjugo i ett imorgon. Och btw, nu finns det en ny buss som tar mig till skolan på 29 minuter. hjärta.

Hej oktober!

Hösten är så påtaglig den kan bli idag. Regnet öser ner. Det blåser kallt och tjuter lite i öronen. Småbarn plaskar runt i prickiga gummistövlar med en röd och rinnande näsa. Mamman däremot är blek med mörka påsar under ögonen. Runt omkring mig ser jag folk med tjocka stickade koftor och varma lovikavantar. Hej oktober!
Och här sitter jag, inlindad i tjockaste filten med varm choklad och rostade ostmackor. I högtalarna spelas John Mayer på en inte allt för hög volym. Utanför är det så mörkt att jag kan se mig själv med rosiga kinder och stickade raggsockor när jag försöker titta ut. Det ser kallt och ruggigt ut men inne hos mig är det varmt då jag har en brasa brinnandes brevid mig. Hösten är bäst inomhus.

Igår vaknade jag hos Helene redan klockan tio. Åkte till Danderyds och mötte upp Arvid. Åkte hem och åt omelett med champinjoner och tomat tillagad av honom. Sen bakade vi bullar. 50% kanel/50% nutella. Lyxigt. Med våra nybakta bullar och ett glas mjölk satte vi oss framför sju avsnitt av Prison Break och mös. Hösten är bäst med dig.

RSS 2.0