Buddy Holly - Everyday


Coldplay (Prospekt's March EP)



Gud så dumt att de ska splittras.
Gör bara mer musik.
Det här är bra. Riktigt bra!

Joshua Radin - These Photographs



Tears In Heaven. Sms. Förståelse. Färger. Regndroppar. Cykelskjuts. 22. Lillfinger. Pingvin. Fräknar. Hångla. Ljuvlig. Skymning. Segel. Drömmar. Stjärnor. Höstlöv. Timlånga telefonsamtal. Lukten av brasa. Förundran. Liv. Spänning. Cheeseburgare. Ros. Lovikavantar. Pendeltåg. Jason Mraz. Runda ord. Handskrivna brev. Per Gessle. Varm choklad. Dagobertmackor. Converse. Australien. Lycka. Regnbåge. Godishjärtan. Indiska köttbullar. Värme. Kokos. Humor. Mönster. V6. Coldplay. Snorkling. Halsband. Rutor. Avokado. Parasailing. Terminal 2. Tvåsamhet. Ihopsnurrade fingrar. Förklaringar. Kärlek.

And I wanna know what you know
And I wanna go where you go
These things remind me of you.



Vaddå snökaos?

Sjutusan vad det har snöat i natt! Mina stövlar blir ju dränkta bara jag tar ett steg utanför huset. Fast... det är ju helt okej alltså. Mamma skulle skjutsa mig till skolan idag,men efter att vi åkt i en kvart - tjugominuter och knappt kommit nån vart gav vi upp. Bussen, som jag annars hade tagit, stog dubbelvikt ner i diket med ett trasigt dragspel. Eh, ja. Så idag blev det ingen skola för min del. Istället svängde vi iaf till blomaffären och införskaffade oss nytt sällskap till fönsterbrädan.

Snart blir det ostkaka för min del och sen ska jag försöka ta mig till danderyd så jag har en buss mindre att oroa mig för imorgonbitti. Puss och kram!

En dagens...

..uppvaknande: 06.50. Tjugo minuter försent och två timmar för tidigt.
..frukost: Hönökaka med julost och 5 glas äppeljuice.
..humör: Trött som ingen annan.
..väder: Blå himmel var det åtminstone förut
..problem: Bussarna går en gång i timmen...
..musik: Joshua Radin
..klädsel: Jeans, linne och adidaströja.
..sysslor: Hål i två timmar, handla presenter etc.

och varför hamnar allt i en klump? får fixa det när jag kommer hem.



Edit: Jag skrev visst i html, haha (): )

Susspics

www.susspics.blogspot.com

Mer av en fotoblogg än det här. Har inte kommit upp så mycket än, men det kommer vill jag lova. :)


nutte


dagens

-
Historiaprovet.
Kurserna ligger hur dåligt som helst. Inget nu - allt sen.
En 3mm ring och spets i örat = aj.
Ingen lunch

+
Tjej i skolan: "gud va snygg du va idag" trots crapdag
Mamma som gjorde macka till jag kom hem.
Brasa värmer.

Oförskämt otacksamma egoister

Idag for jag hem från Matilda med en buss som gick 13.20. Jag kom hem 17.00. Alltså, yey?

Till en början gick allt som smort från Tungelsta till centralen. Dock blev det där ett stopp för att inhandla diverse presenter, där bland till far. På hemvägen planerar jag att lyssna på musik och på roslagsbanan beundra tröjorna jag inskaffat. Så blev det inte. Vid tekniska får jag syn på en tavla. På denna tavla står det att alla tåg fram till 1,5 timme senare är inställda. EH!? Ringer mamma i all panik som säger att det antagligen kommer gå bussar. Ajuste! haha, dummerjag.

Så jag ställer mig och väntar på bussen. Kommer där någon buss? nej nej nej. Jag väntar i 45 minuter då mamma smsar och säger att en buss går från danderyds. Snäll som jag är meddelar jag även detta till en som är anställd på sl.
 - Vi har fått information om att ni kan ta buss 621 från Danderyds Sjukhus, ropar kvinnan ut.

Vafan tänker jag, hon kunde ju sagt att det var jag som sa det. Hon kunde ju åtminstonde tackat mig. Nejnej. Folk rusar till tunnelbanan och springer sen upp till bussen vid danderyds. Människor klämmer sig fram, suckar, luktar illa och ser äckligt irreterande ut. Jag hjälper någon som aldrig varit där. En annan blir arg för bussen blir full och skäller på att SL inte skulle gått ut och sagt att man kunde ta den här bussen. Varpå jag berättar att det var jag som sagt det och därefter blir utskälld och tillsagd att det kanske inte var så jävla smart av mig då!

Jaja, suckar jag och står konstigt nog leende resten av bussresan hem. Funderar på varför folk är så egoistiska. Tränger sig fram och tänker bara på att de själva ska få en sittplats. Bryr sig inte om tanten som knappt kan stå. Fattar inte att det enda jag försökte göra var att hjälpa till. Vidrigt är vad det är. Jaja, jag kom hem efter några timmar och det var väl det som räknades ändå.

varning varning

Nu är jag sur! Jag är riktigt riktigt hemskt och farligt sur. På mig själv. Jag skrev precis ett inlägg. Publicerar det. Och skriver ett till, det med låten. Och hur smart är jag inte då? Inte alls. Jag tar samma inlägg, raderar skiten och POFF så var det bara ett inlägg. Jo, det med låten. GAAH. men bra va väl det. Eller nåt. Jag menar det va väl inte så intressant? Handlade om att jag är sjuk, Helenes rumpa skakar, Obama vann och att jag plötsligt lärt mig sticka och ska ha det som tidsfördriv på toa i framtiden. Yes. HEJDÅ!

älskling...


RSS 2.0