jordgubbe

Det här inlägget är inget att läsa för dom som vill bli uppmuntrade eller något liknande. Så alla vet.


Regnet står som spön i backen utanför. Det verkligen dånar. Det åskar också. Samtidigt som det är lite mysigt så är det läskigt. Jag ogillar verkligen åska. Iallafall när man är ensam.

Jag är hundvakt i fem dagar nu. Inte en kotte är hemma heller. Helt värdelöst. Jag som hatar att inte ha saker för mig att göra. Jag är redan halvrutten av trisstess. En dag har gått. WOH! Fast syster är hemma. Och systers barn som kan va världens bästa tvååring. Och bror med världens bästa ettåring-minus-20-dagar. Fast han jobbar nog.

Min mage är typ helknas också. Den gör sviiinont 70% av tiden. Typ upp i bröstkorgen och i halsen. Har varit så sen i söndags nu. Förstår verkligen inte varför. Går knappt att stå ibland och blir ännu värre när man andas in. Skitcreapy!

På måndag händer det roligheter. Då ska jag träffa två söta flickor; Sarah unt Sandra. Sarah o jag ska ha pyjamasparty på kvällen också. hihi. på tisdag ska jag träffa esturn, onsdag ska jag till läkaren eller åka till åland. Vilket låter mest lockande? Fast jag måste verkligen komma iväg till doktorn. Fixa de där dumma gardasil-sprutorna innan man är för gammal. Ta alla allergitester. Vaccinera sig mot elaka fästingar. Kolla upp varför lederna jämt värker. Skära bort leverfläckar som sitter ivägen. Var det något mer?

På fredagen är det U2!!! Klockan 06.10 tar jag Sarah o Sara(h?) tåget till Göteborg. Helene kommer med ett annat tåg hon. Men hon kommer och det är mer än tummen upp! Konserten kommer bli awesomeness. Tårarna kommer forsa ner för våra kinder. Ooonderbaaaar!

Wipidu. Nu är jag glad, hä hä... Spotify is the shit :)

RSS 2.0