back on track

Nu är jag hemma igen! Resan har varit väldigt mysig och avkopplande... :)

Vi tog tåget 14.20 idag och skulle vara hemma 5 timmar senare. Dock så strulade tåget jättemycket och man var tvungen att starta om det såfort man stannade till lite, så det tog lite mer än sju timmar hem. På tåget så vare ungar som böla hit och dit och flera som var åksjuka. Och ni som känner mig vet min panik när folk mår illa/spyr... Satt med hörlurar så långt intryckta i öronen de bara gick med musik på maxvolym och handen för näsan. Ingen aning om någon spydde faktiskt, hah...

Anywho, har just provat lite kläder jag köpt där nere. Nämligen en skjorta och ett par strömpbyxor (gäller att klippa tånaglarna me tanke på priset.. vill inte få hål i dessa!). Stormtrivs, så skön skjorta, hihi.. Det är iaf asskönt att vara hemma, som vanligt.

Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta massa blodprover inför de riktigt allergiproverna som allergiologerna(?) ska fixa... AAAAH, jag är skitnervös.. Efter det ska jag i alla fall fixa med pengar och grejer på banken och sen ska jag till kyrkogården och hälsa på. Hihu. Sen ska jag nog köpa mig en pumpa och karva i också, det är liksom ett måste. På kvällen kommer A hit, hoppas jag, orkar inte åka till honom.. hä!

Nu är det i alla fall dags att sova. Ching chong!

Jag älskart...



DK

Jag skrev just ett inlägg. men allt försvann... Nu är jag på dåligt humör! Jag sitter iaf på hotellrummet i Köpenhamn just nu. Mams och jag har varit och åkt guidad sightseeing-båt idag. Turist? Javisst! Men de va kul.. man kunde ju fota! Igår va vi ute o shoppade på ströget hela dagen, eller ja, tills fötterna dog.. Om typ tio minuter ska vi iaf iväg till ett observatorium och checka in stjärnhimlen och sen ska vi käka en mumsig middag. Fast innan det ska jag försöka få tag på ett par trosor som jag inte hann köpa igår, annars får det bli imorgon. Yeye, bajsbajs! :)

snart höstlov

Har hål i en halvtimme, eller jag börjar om sex minuter. Har svenska och ska ha feta uppgiften om en bok (fettpärlan). Jag ska vara huvudpersonen, en fet prostituerad kärring, och så ska alla ställa massa frågor till varandra, typ "varför gjorde du så här?"/"hur tänkte då?". Så sjukt svårt. Fick nyss ett sms från en kompis som har det nu och sa att jag måste läsa på mer, att läraren är jätteseriös med detaljer och grejer. Jag är körd...
Ikväll ska jag i alla fall på bio - Bröllopsfotografen. Hoppas den är lika bra som Smala Sussie. Den filmen äger ju liksom...
TJING

magnificent


sunday bloody sunday

plugg. ostbågar. cider. GÖTT!
Förövrigt väldigt najs helg <3

pathetic


dammit

will you still love me tomorrow?

you don't know how lovely you are


Fotobok!

Nämen titta! Jag satt och letade runt efter snygga ramar till rummet och hamnade på FUJI's hemsida. Där kan man anmäla sig om att få en fotobok helt gratis! Jag har sett det här massa gånger förut och tur var väl att jag klicka in där nu för sista dagen är idag! Grejen är i alla fall att om man har en blogg, så får man denna fotobok gratis om man skriver en text om den på 100 ord. Hur bra? Jag har kikat runt lite och det verkar überbra. Man kan göra dom hur personliga som helst. Färger, texter, fonter, olika storlek på bilder - all layout fixar man själv. Hur fint som helst! Ja, tack snälla FUJI, nu ska jag äntligen få göra lite av med alla bilder jag har samlat på mig. Printa ut och spara minnen för livet i en bok. Finnemang ju!

b-ä-s-t

Åh, jag vill ha helg nununu. Det blir en bra helg, yes! Förövrigt sitter jag på webdesign nu. wtf are u camilla?
igår byggde arvid hemsidan till sitt projektarbete. tror ni han klarade det eller? nej. Tror ni han fick hjälp av sin görlfriend eller? Tror ni jag gjorde allt förutom att skriva? YES. fan jag äger! trots att jag bara vart på typ tio lektioner, han gått hela kursen osv. Moahahah, så jävla stolt!

söndagsdepp? ...

... nej tack! :D

Regnet öser ner utanför... Så nu jävlar blir det mys med brasa, film, god mat, te/varm choklad och tusen tänken. mmmmmmmm ♥

pluggiiiis

Kul att behöva tacka nej till att gå ut med folk ikväll, bara för att sitta och skriva denna sjuka svenska uppsats! Åh, jag orkar verkligen inte. Den tär på mina krafter :(
haha okej, nu ska jag skärpa mig. Uppgiften suger visserligen getpung. Vi har fått tre texter (med såndär tråkig gammelsvenska från typ 1600-talet) och så ska vi berätta vilken epok de tillhör och sen visa varför o bla bla bla... I en text finns det en mening som är 21 rader (dataskriver a4). Purk...
Så ikväll blir det att sitta o skriva klart det här innan 00.00 och sen inget mer. Chips o öl/cider med A kanske. Yeyee.. :)
Ajuste, ja har vart ledig idag, ni kan ju gissa vad min dag gått ut på, haha xD

HappyHappy

JAG HAR JUST GJORT EN SPELLISTA SOM HETER HAPPYHAPPY. DEN AEGER. TÄNKTE BARA SÄGA DET! BTW SÅ ÄRE STORA BOKSTÄVER FÖR IPOD TOUCH/IPHONE VERKAR TYCKA OM DET PÅ BLOGGAR. ÄVEN OM JAG GÄRNA BESTÄMDE SJÄLV.

c(:

Idag hämtade mamma mig eftersom hon skulle till Akalla(?) och köpa några tallrikar av någon rysk tant. Anywho, på parkeringen så stog det ett blattegäng på tre grabbar som stog och mecka en Volvo. Den ena tittar väldigt mycket när jag går mot bilen, som står brevid deras. Eftersom mamma är segare än mig (läs: inte hoppar över murar för det går snabbare), fick jag stå där ett tag och bli tittad på. När han verkligen inte slutade, när vi skulle åka, så stirrade jag tillbaka och fick nog, så jag gjorde världens konstigaste grimage, med tungan ute, tillbaks. Hans ansiktsuttryck var något i sin egen klass vid det ögonblicket. När jag vände mig tillbaka några sekunder senare står hela gänget och asgarvar åt mig. Men wtf, jag kommer aldrig se dom igen! :)

söndag

1. U2 kommer till europa nästa år!
2. det är kanelbullensdag och jag har inte ätit någon bulle?
3. jag dödade just en fluga med ett äpple...
4. mams o jag ska till köpenhamn, det blir mysigt tror jag.
5. jag har matteprov imorn? eh.
6. jocke är gud på matte. tack att jag har dig!
7. jag gillar inte siffran sju så jag var tvungen o göra en punkt till.
8. jag ska upp 5.40. sleepytime!

Fredagsmys

Hihi, idag har jag köpt en ny mössa (bland annat). Den är myspys men den kommer från gina tricot och jag känner att deras kvalitet på kläder brukar suga. Så ja funderar på att lämna tillbaka den och leta efter en likadan nån annanstans, får se hur jag gör. Eller så baxar jag pers, höhö. Nä.
mössaaa
Anywho, jag sitter i A's säng just nu. Han sover? Och jag är hungrig. Första gången på några dagar sen ont i maget tjohejet började. Yey! Jag har en väldans lust att springa och köpa grönsaker o dipp till ikväll också eftersom det blir stanna-hemma-kväll (mys-kväll-med-pojkvännen kan man ju också säga så låter det lite bättre). Verkar rätt skönt och uppfriskande att gå ut också. Japp, nu ska jag väcka A och börja laga lite middag. Tjing!

torsdag

Hm, jag skrev ett inlägg på webdesignen idag men det verkade ju inte vilja funka?

Har iaf, sen igår, haft jätteont i magen och mått illa till och från. Skitjobbigt, sov nämligen bara tre timmar inatt och klarade inte av att gå på första lektionen som va rätt viktig... Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen med en kopp te och läsa/lyssna klart på A Thousand Splendid Suns som jag ska ha book talk om imorgon. 160 sidor kvar. Woho...!

puss

RSS 2.0